appar-du-inte-kan-vara-utan
Publicierad 2019-04-06

Appar du inte kan vara utan

Behöver du bli mer effektiv samtidigt som du sparar tid och pengar? Här är apparna för dig.

Turboscan

Appen som förvandlar din smartphone till en scanner, en riktigt bra scanner dessutom. Det är ingen slump att den här appell har toppat listan över business-appar i två år.
Dropbox
Här kan du snabbt och enkelt samla alla typer av dokument och komma åt den oavsett var du befinner dig. Du kan även dela dokumenten med ditt team eller andra kontakter. Dessutom kan du jobba direkt i dokumentet trots att det ligger i molnet.

Jobbile

Samlar dina jobb, debiterar timmar och kostnader på ett ställe. Gör din tidrapportering enkel och ser till att du har all faktureringsinformation i fickan.

Snappseed

Den här appen är ett riktigt bra bildredigeringsverktyg som du kan använda för att skapa snygga bilder till marknadsföring. Enkel att använda och har flera smarta funktioner. 

SAOL

Har du tröttnat på felstavningar? Med SAOL i mobilen behöver du aldrig mer gå fel i rättstavningens värld. Har över 125 00 ord och en sökfunktion för stavningskoll. 

Swipes

Skriver du ner det du ska göra på en lapp fortfarande? I så fall är det dags att prova Swipes som dels hjälper dig att skapa en effektiv att-göra-lista men som även hjälper dig att behålla fokus under dagen. 

Trello

Glöm post-it-lappar. Här är appell som gör det lätt för dig att se vad som ska prioriteras. Planera och organisera smart och tillsammans med ditt team.

Buffer

Den ultimata appen för att planera och hålla koll på dina sociala medier. Med buffer kan du enkelt planera och publicera i dina sociala kanaler som Facebook, Instagram och Twitter. Spara tid och skapa engagemang hos dina sociala följare!

Evernote

En klassiker vid det här laget. Hjälper dig att samla text-, bild- och ljudanteckningar, men även bilder, länkar och annan information - och synkar informationen till dina andra enheter och datorer. 

Mention

Med Mention kan du snabbt och enkelt hålla koll på vad som skrivs om ditt företag på nätet. När någon skriver om dig i sociala medier får du ett meddelande från appen så att du snabbt kan svara på inläggen. 

Lastpass 

Ett enda lösenord för alla inläggningar. Drömmen blir verklighet med Lastpass som är en riktigt räddare i nöden. Säkert är det dessutom.

Mindfullnessappen 

Att driva företag är ofta stressigt. Därför är det viktigt att koppla av ibland. Den här appen påminner dig när det är dags att ta det lugnt en stund. Du kan välja avkopplingssessioner på 3-30 minuter så att du kommer ner i varv och får mer energi för att orka mer. 

 

fb
twitter
linkedin