nyhet-flexibilitet-20
Publicierad 2019-01-23

Nyhet! Flexibilitet 2.0

Ny teknik når marknaden i ett allt högre tempo. Samtidigt har vi som användare aldrig varit snabbare på att ta till oss nya innovationer. Flexibilitet har blivit a och o för företagen.

Det krävdes flera decennier för att telefonen skulle nå en 50-procentig spridning. Mobiltelefonen nådde samma spridning på mindre än fem år.

Vi lever i en tid där tekniska innovationer sköljer över marknaden i allt snabbare takt - samtidigt visar forskning att vi aldrig tagit till oss nya produkter och tjänster än i dag.

De kortare livscyklerna för produkter och tjänster ställer dock nya krav på de aktörer som vi vara med och slåss om värdefulla marknadsandelar. Företag som väljer att hålla kvar vid traditionella eller etablerade lösningar löper stor risk att bli omsprungna av mer flexibla konkurrenter som aktivt arbetar med att utveckla sina tjänster.

I och med den pågående digitaliseringen har det blivit ännu mer kritiskt för aktörer att våga tänka i nya banor och våga kliva utanför tidigare trygghetszoner för att hänga med när branschen förändras.

Är ditt företag redo för nya förändringar?

 

fb
twitter
linkedin