sa-gor-du-mobil-succe
Publicierad 2019-03-27

Så gör du mobil succé

Mobilanpassade sajter har blivit ett måste. De som inte anpassar sina produkter och tjänster för mobilen riskerar att snabbt bli omsprungna.

Det har aldrig varit viktigare att mobilanpassa sajt än nu. Trots det saknar många företag fortfarande sajter som kan anpassa sig till mobiltelefonernas mindre skärmar.

För alla som tillhandahåller produkter och tjänster är mobilanpassning ett måste eftersom vårt nätbeteende har förändrats radikalt på bara några år. I dag använder vi mobiltelefonen till allt från nyhetsinhämtning och inköp till tv och kommunikationsredskap - vilket vi inte gjorde i samma utsträckning för några få år sedan.

Tips för mobil succé

Hur ska man då göra om man ännu inte anpassat sin sajt för mobiltelefonernas skärmar? Här kommer tre sylvassa tips:

1. Maximal mobilitet

Titta på alla befintliga produkter och tjänster ditt företag har. Är de enkla att hitta, se och uppleva i mobilen? Om svaret är nej är det hög tid att agera. Alla produkter och tjänster måste vara mobilanpassade så att användare eller kunder kan ta del av dem var de än befinner sig.

2. Upplevelser och personalisering

Det räcker inte längre med en schysst webbsajt. Inte ens om den är anpassad för mobilen. Användare och kunder ställer allt högre krav och förväntar sig individanpassade och unika upplevelser. Tipset är att tänka lite längre, mer utanför boxen, för att hitta lösningar som fångar användarnas intresse.

3. Total tillgänglighet

Tiden när det bara gick att göra inköp en viss tid av dygnet är sedan länge förbi. I dag förväntar sig kunderna total tillgänglighet. Det innebär att du behöver möjliggöra för dina kunder att köpa dina produkter eller tjänster dygnet runt, 365 dagar om året.

 

fb
twitter
linkedin