sa-slimmar-du-foretagets-kostnader
Publicierad 2019-05-15

Så slimmar du företagets kostnader.

Det är lätt att gå vilse bland alla regler och information när du som företagare ska skaffa det bästa mobilabonnemanget. Men lugn. Vi hjälper dig att hitta rätt och slimma företagets kostnader.

Onödiga utgifter är ofta det som kan störa nattsömnen för oss företagare. Men hur hittar du det smartaste mobilannemanget och samtidigt sparar pengar? Börja med att kolla in surf.nu, mobilabonnemanget.nu och mobilabonnemang.se för att se hur mycket surf du och dina kollegor behöver. Du kan ha i åtanke att snittföretagaren använder 2,2 GB, så fundera på just dina vanor. Reser du till exempel ofta i tjänsten? Har du ofta möten out of office? 

Ett annan sak att hålla koll på är att se om operatören låter dig spara oanvänd surf. Gör de inte det bör du välja ett schysstare företagsabonnemang. Det finns många kronor att spara. 

Medarbetare kommer och går. Det är en del av företagarens och organisationens vardag. Så varför inte skaffa ett riktigt flexibelt mobilabonnemang? Utan bindnings- och uppsägningstider. Enklare för dig, enklare för medarbetaren.

Sist men inte minst. Har du öppet köp eller inte? För lika självklart som att du har möjlighet till detta när du handlar kläder, bör det vara när det handlar om företagets mobilabonnemang. 

Lycka till nu! Och glöm inte – det är aldrig för sent att hitta ett smart mobilabonnemang. 

 

fb
twitter
linkedin